Forstørrelsesglass
Det engelske flagget

Botngaard og AQS inngår samarbeid

Selskapene vil nå tilby en pakke med ønsket produkt samt utsett og service for de som ønsker det. Det kan være både presenning for avlusing og for permaskjørt.

 

Botngaard AS er Norges ledende leverandør av produkter av presenning til oppdrettsbransjen og AQS AS er et av Norges ledende selskaper innen service til samme bransje. Selskapene inngår nå samarbeid hvor Botngaard leverer produkter av presenning og AQS tilbyr utsett og service på de samme produktene. Daglig leder Kjell Braa i Botngaard og Ove Løfsnæs i AQS sier dette er en spennende ny satsing fra selskapene og tror flere oppdrettere vil vurdere denne muligheten.

 

«Flere av våre kunder har utrykt ønske om å sette bort utsett og vedlikehold av presenningsprodukter, sier Braa som også legger til at dette er vanlig for andre deler av bransjen»

 

«Det samme gjelder de signaler AQS har mottatt hvor det er utfordrede å finne ressurser og utvikle kompetanse rundet bruk av presenning, sier Løvsnæs. Vi tror det blir enklere å etablere best praksis for utsett og service ved at serviceselskaper tar seg av dette, som kanskje skjer en gang i året for oppdretterne»        

 

Selskapene vil nå tilby en pakke med ønsket produkt samt utsett og service for de som ønsker det. Det kan være både presenning for avlusing og for permaskjørt. Selskapene vil også utvide samarbeidet innen produktutvikling og innhenting av erfaring fra bruk av produktene og mener dette vil øke takten på produktutviklingen.

 

«Vi ser at det er forskjellige løsninger for bruk og vedlikehold av presenningsprodukter og tror dette samarbeidet vil føre til økt forståelse for effektiv bruk og vedlikehold, sier begge lederne som også synes det blir spennende å jobbe sammen med videreutvikling av tjenester for oppdrettsbransjen»

 

Kontakt oss for øvrige opplysninger:

Jan Børge Harsvik, Botngaard - jan@botngaard.no

Lena Einseth, AQS - lena@aqs.no

 

 Tilbake
Tilbake

Tilbake til toppen