Forstørrelsesglass
Det engelske flagget

Forsterkede avlusingsduker

Botngaard gjennomførte et internprosjekt på avlusingsduker som har medført en kraftig oppgradering av avlusingsdukene våre.

 

Noen av de forbedringene vi har oppnådd er:

  • Forsterkning av ytterkant 1 meter inn på duken med ekstra 90mm web med en bruddstyrke på 13,5 tonn. Dette gir et sterkere skjelett med større stabilitet og slitestyrke.
  • Festeløkkene i 50mm web er festet lenger inn på duken. Strekktester viser at bruddstyrken på festeløkkene har økt fra 700 kg og opp til over 3200 kg.
  • Innkjøp av ny automatisert symaskin som gir en sterkere søm på festeløkker. Identisk spesialdesignet automatisert symønster på alle stropper eliminerer muligheten for svakheter.
  • Kraftig PVC-forsterkning på alle gjennomgående webber på innsiden av duken beskytter web, duk og søm mot slitasje fra bunnring og flytering.

 

Botngaard er kjent for avlusingsduker med stor styrke og fleksibilitet. Forsterkningsprosjektet har resultert i at vi kan tilby avlusingsduker som er enda sterkere enn tidligere, men fortsatt har den brukervennligheten som Botngaard er kjent for.

 

Last ned produktkatalog her

 

 Tilbake
Tilbake

Tilbake til toppen