Forstørrelsesglass
Det engelske flagget

Styret

Frode Blakstad, styrets leder
Blakstad arbeider som Daglig Leder og Partner i konsulentselskapet INAQ AS. Han har tidligere arbeidet som Partner i KPMG Consulting AS og som Daglig Leder i Akva Instituttet. Han innehar i dag flere roller med fokus på strategi, forretningsutvikling og finansiell rådgivning innenfor ulike virksomheter tilknyttet havbruk.
 

Bjørn Erik Nilsen, styremedlem
Nilsen har lang erfaring fra ledelse av flere selskaper. Han har tidligere blant annet arbeidet som Finansdirektør (CFO) for to børsnoterte selskaper, henholdsvis Q-Free ASA (bomvei) og SalMar ASA (oppdrett av laks). Nilsen har også arbeidet med forretningsutvikling for SINTEF (Skandinavias største FoU selskap).

 

Bernt Thoresen, styremedlem
Thoresen har bakgrunn fra marked og bank, bl.a. som Banksjef i DnB NOR i Trondheim. Han har bred erfaring som leder og investor i flere større foretak og arbeider i dag som aktiv investor. Thoresen innehar i den forbindelse flere styreverv og har lang erfaring innen drift og utvikling av selskaper.

 

Kjell Braa, styremedlem
Braa har lang erfaring som gründer og leder av flere selskaper i Bjugn. Han innehar flere styreverv og har arbeidet med forretningsutvikling innenfor flere bransjer. Braa er tidligere Daglig Leder i Botngaard AS og var en av stifterne av selskapet.

 

Jan Erik Foss, styremedlem
Foss har omfattende erfaring med vekstselskaper innen en rekke ulike bransjer. Han har de siste 16 årene jobbet med investeringer i tidligfase vekstselskaper og har sin spesialkompetanse på teknologiinvesteringer og finansiering av vekstselskaper. Han har mange års erfaring og kompetanse innen forretningsutvikling, strategi og finans og har ansvar for investeringsvirksomheten hos Leiv Eiriksson Invest AS og har tidligere også jobbet tilsvarende med Såkorn Invest Midt-Norge AS. Han har en Masters-grad i industriell økonomi og teknologiledelse fra Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (Trondheim, Norge), kombinert med en bachelorgrad i data- og elektroteknikk.

 Tilbake til toppen